Topic: UCBrowser Cloud 8.5(Test and FIX2/rev1 Version) Handler(untouch) (Read 28526 times)

08-08-12 11:11 AM
Obat37
PD MoD Maker
  • Posts: 6481
  • Thanked: 5081
  • Reputation: 39
share ko lang po mabilis kasi, sa sec510 at 2730c ko to tested na.
.
.
.
.

Quote
.
Update: Sept.-06 Uc850185pf83hui205rev1
Revision 1: Universal
Fixed:
1.Handler Not Show On Start - Null Pointer Exception.
2.Display Alignment.
3.Fixed in-line editing.
Added:
File viewer useful for s40 to temporary copy saved tricks fromnotes.
Changed:
"Saved Changes" moved next to Read File to remember path of file.
.
[You are not allowed to view links. Register or Login]


Quote
Uc850185pf84hui205rev1.
Revision 1: For Samsung
Fixed:
1.Handler Not Show On Start - Null Pointer Exception.
2.Display Alignment.
3.Fixed in-line editing. (Only pf83 for the moment.)
4.App Rebuild - I do hope this one works for Touch Screen now.
Added:
File viewer useful for s40 to temporary copy saved tricks fromnotes.
Changed:
"Saved Changes" moved next to Read File to remember path of file
.
[You are not allowed to view links. Register or Login]
.

..
SEPT.03.2012 UPDATE
Quote from: dzebb
(pf83 - Universal Version)
Update Fix 2: Fixed Display Alignment.
Upcomming Fix 3: Will fix Touch Alignment - If you want to support the HUI development dont mirror the files nor the codes, just share the link. Otherwise dev. will be at hault.

[You are not allowed to view links. Register or Login] -universal version

[You are not allowed to view links. Register or Login] =samsung touch
.
.



.
.
.

.
.
.
Quote from: dzebb
.
.
What's new?
Optimized UI : New UI of homepage
and menu. For touch phones,support
full screen and optimized multi-tabs
switch operation.
New start UI

New keyboard-phone menu

New touch-phone menu

Full screen for touch-phone

New switch operation for touch-phone

Optimized input method : Support
copy and paste content in the input.
Optimized keyboard on touch phone.
Copy and paste in the input

Virtual keyboard for touch-phone

Support brightness adjustment

Brightness setting

Brightness select
Support share image to Facebook



Share image to Facebook
.
.
.
Because UC Team is improving the
navigation system ,we have no access
to the App gallery.
.
.
[You are not allowed to view links. Register or Login][You are not allowed to view links. Register or Login][You are not allowed to view links. Register or Login][You are not allowed to view links. Register or Login]

[You are not allowed to view links. Register or Login]

.
.
all credit goes to dzebb and team Handler.
.
.
.
NETWORK SETTINGS
.
Sa mga hindi naka globe bug.
.
APN: [You are not allowed to view links. Register or Login]
.
IP   : 203.177.42.214
.
Port: 8080
.
.
.

.
.
HANDLER MENU SETTINGS
.
Front query :
.
[You are not allowed to view links. Register or Login]
.
PROXY TYPE: HOST
.
PROXY SERVER : wap.ucfly.com
.
Remove port from url : mark
.
.
UCBROWSER SETTINGS:
Goto Menu > Settings > Network.
.
Mark/check Proxy Server:
Input= 80.239.242.113:80
.
USE PROXY TO VISIT DOMAIN BELOW:
Input= globe.facebook.com
.
BLOCK SIZE: 5MB or set Handler blocksize to 100mb
.


.
.
sa mga naka smart punta na lang po kayo sa smart update trhead kung ano ang available settings.
.
.
.
.
« Last Edit: 09-09-12 02:59 AM by Obat37 »
LESS TALK LESS MISTAKES!
Sumunod muna bago kumontra!





[You are not allowed to view links. Register or Login]

08-08-12 06:52 PM
don29
Full Member
  • Posts: 702
  • Thanked: 326
  • Reputation: 1
Nice! try ko tol. kala ko wala pang 8.5

08-08-12 11:46 PM
razrv3ijersey
Full Member
  • Posts: 2390
  • Thanked: 75
  • Reputation: 0
. . god is the strength. .of my heart. .


 

 

08-09-12 09:11 AM
don29
Full Member
  • Posts: 702
  • Thanked: 326
  • Reputation: 1
ayaw sa akin failed to load home data sinunod ko yung settings. fq lang ba talaga ang meron? how about remove port, proxy type, proxy server? wala talagang ilalagay? :(

edit: ok na pala iba pala gamit ko connection kanina :haha: :ty:

edit2: corby 2 pala unit ko i'm using both 8.4 and 8.5 :thumbsup:
« Last Edit: 08-09-12 09:19 AM by don29 »

08-09-12 03:27 PM
Fretsven
Full Member
  • Posts: 3988
  • Thanked: 345
  • Reputation: 1
NETWORK SETTINGS Sa mga hindi naka globe bug APN: www,globe,com,ph
IP   : 203.177.42.214
Port: 8080

Sir new accespoint po ba to or edit sa mgc?

08-09-12 03:37 PM
don29
Full Member
  • Posts: 702
  • Thanked: 326
  • Reputation: 1
[You are not allowed to view links. Register or Login]
NETWORK SETTINGS Sa mga hindi naka globe bug APN: www,globe,com,ph
IP   : 203.177.42.214
Port: 8080

Sir new accespoint po ba to or edit sa mgc?

hindi na edit yan gamitin mo lang ang default mgc ni globe ok na yan :thumbsup:

08-09-12 04:18 PM
Fretsven
Full Member
  • Posts: 3988
  • Thanked: 345
  • Reputation: 1
[You are not allowed to view links. Register or Login]
hindi na edit yan gamitin mo lang ang default mgc ni globe ok na yan :thumbsup:

Ok sir. Salamuch

08-10-12 09:55 AM
Iwhelj
Jr. Member II
  • Posts: 275
  • Thanked: 13
  • Reputation: 0
Working at mabilis sya sa globe bug

08-11-12 09:55 AM
bathrider05
Full Member
  • Posts: 862
  • Thanked: 42
  • Reputation: 0
[You are not allowed to view links. Register or Login]
share ko lang po mabilis kasi, sa sec510 at 2730c ko to tested na


all credit goes to dzebb and team Handler.


NETWORK SETTINGS

Sa mga hindi naka globe bug

APN: www,globe,com,ph
IP   : 203.177.42.214
Port: 8080





HANDLER MENU SETTINGS

Front query :

[You are not allowed to view links. Register or Login]
 


sa mga naka smart punta na lang po kayo sa smart update trhead kung ano aog available settings
sa mga gustong mapagana sa smart pm me nalang napagana ku ang 8.5 sa n95 8gb ku pm me at hit tnx
Ikaw na D'best ka Eh,!

08-11-12 10:03 AM
rhean257
Jr. Member
  • Posts: 143
  • Thanked: 5
  • Reputation: 0
.pwd na! yun nga lang may mali eh.. .nagkakbliktad mga tabs.. .jaja yung exit eh back and save daw tsaka nung nagdl ako ayaw dun sa browse dest. foldr ang nakalagay exit manager eh dpat dload button yun para madl.. .hmft.chinese pa sya ayaw macustomize settings nito. bumabalik at ayaw masave inputted sett.. .

08-11-12 10:56 AM
don29
Full Member
  • Posts: 702
  • Thanked: 326
  • Reputation: 1
same experience tayo ganyan din pero ok lang test version pa lang to.. ;) wait natin yung fixed at fb na lang pag may encounter na problem right author? baka sakaling makatulong tayo na mapadali ang fixed :lol: ang ginagawa ko lang kapag nagloko uninstall then reinstall lang..

08-12-12 01:57 AM
dondonfred
Full Member
  • Posts: 336
  • Thanked: 27
  • Reputation: 0

08-12-12 09:11 AM
SANJ0|PARK
Full Member
  • Posts: 3775
  • Thanked: 1717
  • Reputation: 2
----©Ľ bkt keLangan mUh pa ng RELO ??

KunG haNda namaN ak0nG iBigay Lahat ng Oraz k0h zAu ! :haha:

08-13-12 05:50 PM
cardona12
Full Member
  • Posts: 550
  • Thanked: 146
  • Reputation: 0
Dami niyang bug sir, hehe pero salamat parin, haha
hindi naisesave kapag ineedit yung mga shortcut icon. :)

08-14-12 03:19 AM
Obat37
PD MoD Maker
  • Posts: 6481
  • Thanked: 5081
  • Reputation: 39
[You are not allowed to view links. Register or Login]
Dami niyang bug sir, hehe pero salamat parin, haha
hindi naisesave kapag ineedit yung mga shortcut icon. :)

the application is on the test version, kaya asahan na may bug depende sa unit ng cp
like sa s40 ko madami ang naencounter kong bug , pero sa sec510 ok naman
report nyo na lang ang bug na naencounter nyo para makatulong sa pagdevelop
go to menu> settings> feedback
at sa
Quote
YKHandler.com
kung sa HUI ang problem
 
LESS TALK LESS MISTAKES!
Sumunod muna bago kumontra!





[You are not allowed to view links. Register or Login]

08-15-12 08:57 PM
jheslyn21
Semi-Newbie
  • Posts: 48
  • Thanked: 1
  • Reputation: 0
Ok na ok. .Tested ko na po using smart. .

08-18-12 05:01 PM
arcaallanburn
Jr. Member
  • Posts: 69
  • Thanked: 0
  • Reputation: 0
[You are not allowed to view links. Register or Login]
sa mga gustong mapagana sa smart pm me nalang napagana ku ang 8.5 sa n95 8gb ku pm me at hit tnx
paano po mapagana ito sa s60v3 e71 po unit ko.

08-18-12 09:18 PM
sherbet18
Full Member
  • Posts: 687
  • Thanked: 11
  • Reputation: 0

08-18-12 09:57 PM
don29
Full Member
  • Posts: 702
  • Thanked: 326
  • Reputation: 1
[You are not allowed to view links. Register or Login]
download capable po ba sa globe?

yes sir :saludo:

08-19-12 09:07 AM
dmjr15
Semi-Newbie
  • Posts: 35
  • Thanked: 1
  • Reputation: 0
[You are not allowed to view links. Register or Login]
share ko lang po mabilis kasi, sa sec510 at 2730c ko to tested na


all credit goes to dzebb and team Handler.


NETWORK SETTINGS

Sa mga hindi naka globe bug

APN: www,globe,com,ph
IP   : 203.177.42.214
Port: 8080





HANDLER MENU SETTINGS

Front query :

[You are not allowed to view links. Register or Login]
 


sa mga naka smart punta na lang po kayo sa smart update trhead kung ano aog available settings


itís scary to download your application. You know why? When you install the application then after all the settings, leave it off for awhile. When you open it again, and then go to facebook, automatically you got log in and itís not your account, when you log out, another account again are there. Seems like all the data of the previous users are in there. Itís scary to log in? Bakit po ganun?

But it's working good and fast on my corby 2. Just worried.